uFeel.me
… изповедта на червената Луна…
Автор: Tania,  2 март 2013 г. в 23:41 ч.
прочити: 616
Обичам сонатите. Лунните.
Ако ме свирят твоите пръсти.
Преминаха сенките. Като хуни.
Събрах сълзите си. И отново възкръснах.
И ми е пълно. До горе. Преливам.
Въздишам по Облака… Гоня го.
Имам обич за лудо напиване.
За теб, Рицарю! И ведро за коня ти.
Свали от сърцето ми дулото.
И  така все още съм жива.
От върбата плетях въжета. За кулата.
В нея връзвах на тъгата си сивото.
Имам вина за хиляда молитви.
И пръсти за ръждиви пирони.

Отвори ми Небето си! Към теб да политна.
Преди да стана на хляб и вино. За помен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me