uFeel.me
звездите не плачат
Автор: Laska,  15 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 576
звездичка
безмълвно свети
загадъчно примигва
дали тъгува
или мечтае може би
усмихва се на всеки
но в самотата си
мълчи
понякога
звезден прах
от очите й се рони
не
не са сълзи
звездите
никога не плачат
манна небесна
върху мен се сипе
дали я виждат други
или само аз

красива си
звездичке
светлината ти
над мен
струи

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me