uFeel.me
знам
Автор: viktor,  26 март 2009 г. в 22:47 ч.
прочити: 261

 

              ще ме заобичаш някой ден,

                    aма кога ме няма.

                    Тогаз  ще бъде хубаво.

                    Налъми китно ще цъфтят

                    И лятото ще бъде куково.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me