uFeel.me
защото ме обичаш
Автор: никинцето,  4 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 358
За всички тези пъти,когато седа до мен,
за цялата истина,която ме накара да видя.
За цялата радост,която донесе в живота ми,
за всичко грешно,което направи праеилно.
за всяка мечта,която направи да се сбъдне,
За цялата любов,която открих в(ъв) теб.

Ще ти бъда вечно благодарен скъпа,
ти си тази която ми помогна,
никога не ми позволи да падна,
ти си тази която ме прокара през всичко.
Ти си силата ми,когато бях слаб,
Ти бе гласът ми ,когато неможех да говоря,
ти бе очите ми,когато неможех да гледам.
Ти видя най-доброто което бе в мен,
повдигна ме,когато неможах да достигна.
Даваше ми вяра,защото вярваше
Аз съм всичко което съм !!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me