uFeel.me
...забравено...
Автор: deer,  29 декември 2008 г. в 16:51 ч.
прочити: 224
Как да се протегна.
Би ли дишал заедно?
В пространството назад
и времето, което предстои..
как да прекося?


... Ти си там на едничко място,
а така си по света... Моя свят!...

До небесночисти брегове... в медальонът от кехлибар...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me