uFeel.me
за тях
Автор: никинцето,  27 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 433

До него

Знаеш ли,сега те мразя,

знаеш ли болката в мен каква е?

Знаеш ли какво ми причини,

а уж приятел ми беше ти.

С годините долихме всичко,

ти за мене беше като брат,

дори и стих ти посветих,

а ти в гърба ми нож заби.

До нея:

Намнираш оправдания алкохола е виновен,

но за разбитото сърце кой?

За прекарана безсънна нощ?

За горчивите сълзи?

за нервите разбити?

Иди при него и авантюрата си продължи,

казвай ми поредните лъжи.

Давай разбий ме-убий ме,

без теб кажи ми как да живея?

До него и До нея

Вие с мен се подиграхте,

вървете,за мен забравете,

забравете че съществувам.

Заплюхте ме....наранихте ме..

Боли ме,сърцето,душата,

намям покой..

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me