uFeel.me
...за Нея
Автор: blackmirror,  23 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Обичай ме и аз ще те обичам

Когато страдам  - ти не страдай с мен

Не ме мрази, че нявга съм отричал,

Че бил съм безразличен и студен.

 

Прости ми, всяка дума де бодеше

Кат трън забил се в грешното сърце

За болката, която в нас стоеше,

За сълзите , по твоето лице.

 

И утре, нека грешките забравим,

Един на друг, вините да простим

И там, зад гърбовете да оставим

Отминалия път....и да вървим!

 

Обичай ме и аз ще те обичам

И думите за болката ще спрат

Светът ще бъде толкова разлчен,

Сърцата ни...- готови да простят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me