uFeel.me
за Мен и Нея!
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  2 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 518
- =Посветено за мен и нея от rento... = -
Ще те чакам месец, година дори,
защото нас ни свързва любовта.
Няколко месецът бяхме заедно,
Аз и Ти!
За мен сякаш мина година,
а любовта си остана.
Беше вълшебно, когато бяхме двама-
докосващи се, целуващи се,
гледах очите ти,
в тях виждах колко си щастлива,
чувах какво те нашепват.
Всичко това се случи до сега,
а сега не ми остана нищо друго
освен да те чакам 4 години-
месеците ще се нижат бавно,
но мисълта, че ще бъдеш моя
ме изпълва с надежда, че пак ще те видя.
ОБИЧАМ ТЕ-
още хиляди пъти ще го напиша,
за да знаеш, че едно сърце и една душа те чакат!
-=...мерси много човече=-

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me