uFeel.me
всичко ти ми причини
Автор: ve_si_to,  24 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 254
Няма да те имам-сърцето ми кърви,
последната надежда жестоко ти уби!
Колко сълзи аз изплаках,
колко болка в мен таих,
колко дълго тебе чаках-
любовта си ти дарих!

И така без споделени чувства,
искрица малка в мене скрих...
която да ме топли
като в малък,нежен стих...
Но, за бога погледни-
колко мъка има в моите очи...
Но, за бога разбери-
всичко ти ми причини!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me