uFeel.me
влюбване
Автор: NINNKA,  28 август 2008 г. в 19:43 ч.
прочити: 319

Очите ти сиво-зелени,

дъблоки, безмерно големи,

щом впиха се в мен - тъй ранимо...

усетих, че падам,

но живо, сърцето ми в миг се препълни

от чувства любовни, но тъмни,

от чувства тъй силни, горещи,

от чувства печални, зловещи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me