uFeel.me
винаги ще съм до теб
Автор: didi_bidi,  6 юли 2011 г. в 12:40 ч.
прочити: 672
Когато имаш нужда - аз ще съм насреща,
когато искаш да си сама - ще те оставя.
Изживей си младостта гореща
и не очаквай да те забравя.

... Ще мине много време,
аз пак ще ти се усмихна.
Може от мен да ти дотегне,
аз пак до тебе ще притихна.

Ще говорим много и за всичко,
ще ти помагам както мога...
Дори да не получа нищо
Няма да тая горчива злоба.

Ще те обичам каквато си -
ще пазя твоите тайни,
ще мечтая с твоите мечти
каквито и да са - красиви и безкрайни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me