uFeel.me
вечер
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 790
Забравям се,
изгаряйки съня си с горчивия
мирис на кафе.
Музиката бавно прониква
в догаряща свещ.
Недовършена бутилка плът
прокарва път в съзнанието,
което губи своите очертания…
Разпилявам скъсаните си нерви
около теб
и жарава изгаря нозете ми,
защото съм сам.
Мириса на кафе ме връща там ,
където сънят бавно догаря
музиката на
забравена свещ…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me