uFeel.me
...във теб и мен
Автор: nella_gold,  6 февруари 2010 г. в 23:31 ч.
прочити: 654
Нали си спомняш
онзи пясъчен часовник,
който неотдавна на скрина сложи -
да отмерва времето
на нашите мечти?
Обърнах го завчера наобратно.
Няма петъци.
Свършиха, почти.
Поне за кратко.
Часовете във обратен ред текат.
И пясъкът отново оживя.
Че напоследък бе оклюман нещо...
И нали си нямаше стрелки...
изрони се - във теб и мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me