uFeel.me
утрото може и да не настъпи
Автор: kote_tr,  6 юли 2011 г. в 20:03 ч.
прочити: 323
Животът ни се променя -
всеки миг той
е ту сянка...
ту слънчева светлина.

Изживей всеки миг,
който ти оставя, 
напълно...
Защото утрото може 
и да не настъпи.

Трудно е да намериш
някой, който да те
обича с цялото
си сърце.

И ако съществува,
бъди сигурна, че
само той
е за теб.

Неговата ръка ти
трябва да поемеш, защото
утрото може и да 
не настъпи.

Ако някой надникне
в очите ти, ще
разбере, че милиони
пъти се 
опитваше да контролираш
лудото си сърце, но
то продължава да
бие лудо.

Но помисли  си...
точно сега е 
моментът, защото 
тази история утре може
и да я няма.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me