uFeel.me
улицата
Автор: maska,  8 април 2011 г. в 16:55 ч.
прочити: 124
       Набъбнали са вените на тая шумна улица
        от босия поток на пъстрокрилите съдби.
        Размесват се там радостите със обидите;
        отеква глъчката в стъклата на витрините-
        с фалшивите усмивки нагласени
        от стъклени безизразни зъби.
        Но трепва улицата,сепват се витрините -
        че само в миг се спират двама млади.
        Като пчела в цветеца-впиват си ръцете.
        Целувка по очите.Тръгват.
        Въздъхва тротоарът.
        И пак по старому животът продължава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me