uFeel.me
траектория на случването
Автор: Elpidaa,  21 юни 2011 г. в 20:55 ч.
прочити: 199

няма дъжд, който вали на обратно
усмивки назаем
пясъчни кораби
клавиши по пръстите
стъпки от следи
меридиан с отрицателен знак
(от изток на запад са само ръцете ти)
няма
поглед, който побърква ширината
на всяка точка от тялото ми
и забива червени флагчета
(подкожно)
танца на слепоочията няма значение
пулсът им е достатъчен
да напише от паметта устни
и няма място което да не съществува
и не мога да достигна
когато си затворен в очите ми


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me