uFeel.me
ти виждал ли си ме
Автор: mi6ka006,  20 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 406
ти виждал ли си ме във лятна нощ
когато бурен дъжд се сипе и ме мокри
светкавици просветват с адска мощ
а няма никого до мене да ме стопли

ти виждал ли си как ръце протягам
с пръстите да пипна този дъжд
и веднага след това се стягам,
защото сенки виждам изведнъж.

ти виждал ли си как уста отварям
и пия с жажда всяка едра капка
душата ми пустиня я изгаря,
сърцето, във челична хватка.

аз бях сама, но ти бе там
и в тъмното ме гледа скришно
аз те видях. Ти не разбра
да обяснявам е излишно.

теб те е страх, това го знам
но не разбрах защо ти не поиска
да бъдем двама с тебе там,
и дъжд лицата ни да плиска.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me