uFeel.me
ти си...
Автор: Valens,  27 август 2011 г. в 09:32 ч.
прочити: 464

ти си ми лятото

ти си ми зимата

ти си ми в зримото

и във незримото

ти си опората

ти си ми блатото

ти си в оковите

и в свободата ми

ти си ми болката

ти си тревогата

ти си ми ласката

и изнемогата

ти си ми трънчето

скрито във розата

ти си ми стихчето

багрещо прозата

ти си...

дозата дрога,

без която не мога...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me