uFeel.me
ти си сън
Автор: sweet_dream,  29 юни 2011 г. в 21:08 ч.
прочити: 203

За мен си само сън...
Мечтан от много време!
Всеки път щом те сънувам, 
ставам с усмивка на лице...

Ти си сън, 
за който не бих 
повярвала че ще се сбъдне.
                               

Но в ден като 
този, единствен...
От сън в реалност
се превърна ти. :)


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me