uFeel.me
ти ще бъдеш само спомен
Автор: Tanichka,  12 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 550
Тръгна си без да кажеш нито дума.
В тишината чувах твоя глас.
В нощите когато теб те няма
самотата ще прегръщам аз.
Наивно е било да вярвам,
че би могъл да ме обичаш
празни думи са били това
дори и да отричаш.
Едва ли името ми помниш,
или погледа-сега студен,
но и аз ще те забравя,
както ти забрави мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me