uFeel.me
ти мълчиш
Автор: ve_si_to,  9 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 419
Ти мълчиш! Чрез тишина говориш…
Тъжно е това!
Кажи ми просто дума – за да продължа!
Кажи,какво ти сторих?!?
Кажи,къде сгреших?!?
Кажи,какво направих,че така ме нарани?!?

Но ти мълчиш, чрез тишина говориш-
нелепо е това!
Кажи каквото мислиш-
говори,да разбера!
Пред мен мълчиш-
Пред тях говориш…
Нима не е така?
Кажи каквото искаш-
аз ще замълча!

Защо си крил, кажи ми!?
Защо не си ми казал ти…
Че за мене нямаш сили
И виждаш само нейните очи?
Две години бил си с нея?
Две години всичко си делял,
Две години обич си й давал-
Любовта си,си й дал!

Защо си мислиш,че не бих разбрала…
Защо, мълчиш, кажи?
Любовта си аз ти дадох…
А ти сърцето ми разби!!!

Но ти мълчиш…
Чрез тишина говориш…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me