uFeel.me
ти и само ти
Автор: никинцето,  4 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 469
Ти ми даде криле,
и ме накара да летя.
Ти ми докосна ръката,
можех да докосна небето.
Загубех ли вяра,
ти ми я връщаше.
Ти каза:\"Никоя звезда,
неможе да не се достигне\".
Ти стоя до мен,
и аз стоях изправен.
ИМах любовта ти ,
имах я всичката.
Благодарен съм за всеки ден,
който ми даде.
Може би незнам,
толкова много .
но знам че това е истина
Бях богословен,
защото ти ме обичаше.
Ти бе там....някъде,
за мене,нежното крило,
което ме носеше.
Светлината в тъмното осветява,
любовта ми в живота
Ти бе моето вдъхновение,
светът ми е по-доброо място
заради теб..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me