uFeel.me
тъпак си
Автор: Alex_f,  3 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 499
Яд ме е,защото ме боли,
бясна съм,защото ми каза спри,
мразя се,защото липсваш ми.
Ненавиждам се,
защото не виждам от сьлзи...
тъпак си,
защото не виждаш любовта ми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me