uFeel.me
студено
Автор: Laska,  2 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 666

докосвам те
без да те усещам
искам да те чуя
но думи нéми
виждам
със затворени очи
те гледам
в тишината си
те слушам


уж не съм
а съм
сама
и ми е
студено

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me