uFeel.me
спомен
Автор: никинцето,  1 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 393
разглеждам снимки и очите ми плачат
сълзи се сипят бавно по лицето ми,
виждат само спомени горчиви...
ах как сърцето ме боли...

аз много,много те обичах
сега го казвам чак прости
за туй в любов не ти се вричам
за туй не ме обикна ти

обичах всичко в теб,очите
дори сълзите капещи ти тях
и милвах с поглед аз очите
за чийто блянове мечтах

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me