uFeel.me
следа от любов
Автор: leni_n,  20 април 2009 г. в 12:44 ч.
прочити: 225
Аз помня още синевата на небето
и тишината на смълчаната гора,
и как неуверено си хванахме ръцете,
и как край нас премина любовта.

Премина тя с дъх на пролет,
окичена с безброй цветя.
И с някаква хлапашка смелост,
усмихната,прегърнала света.

Премина тя с походка на момиче
и с копнежа свой от древността.
Вървяхме същите.
И все пак различни.
Следа в нас оставила бе тя.

Аз помня още синевата на очите ти.
Аз помня още топлата ръка,
с която ми подаваше мечтите си
и пътя,който с мене извървя

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me