uFeel.me
слънчогледно-сладоледно
Автор: Valens,  21 юли 2011 г. в 22:30 ч.
прочити: 262

слънчогледно

ме гледаш

очи

от мечта

не отлепяш

поглед черен

въглен изгарящ

...а не си слънчоглед...

 

сладоледно

ме стапяш

сладко

на капки

изпиваш

спасение ледено

грях заскрежен

...а не съм сладолед...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me