uFeel.me
сезони
Автор: maska,  5 април 2011 г. в 16:31 ч.
прочити: 142
      Преваля лятото, преваля
        и оредяват сенките в крайпътната гора;
        и вече ще се стоплим не от слънцето,
        ами от пламнала любовна мъничка искра.

        Ще повървим из парка,всред дърветата,
        под златен ромон на окапващи листа;
        ще пият гургулици - две по две накацали -
        дали усещат как пристига есента.

        Щом стигнем до дървото ни за срещи,
        очите ще притворим и ще помълчим така;
        докато листата кротко кацат по косите ни,
        а пък в сърцата лудо прокопитва пролетта!
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me