uFeel.me
сега и завинаги
Автор: никинцето,  27 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 546

Винаги, когато съм уморен
От конфликтите, които вилнеят в моята глава
Ти създаваш чувство за лудост
Когато моят разум виси на косъм
Изгубвам пътя си, но ти все още
Изглежда, че разбираш
Сега и завинаги
Аз ще бъда твоя мъж



Понякога просто те държа
Твърде увлечен в себе си, за да видя
Че притежавам щастие
Което Небесата ми дадоха
Ще се опитам да ти докажа
По всякакъв възможен начин
Сега и завинаги
Аз ще бъда твоя мъж



Мога вече да успокоя тревогите си
И да бъда винаги сигурен
Че няма да съм повече сам
Само ако знаех, че си била там
През цялото време,
През цялото време...

До денят, в който океана
Не докосва пясъка
Сега и завинаги
Аз ще бъда твоя мъж



Сега и завинаги
Аз ще бъда твоя мъж...

Една перфекта=на песен на Ричард Маркс....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me