uFeel.me
сънувах теб
Автор: tajni_o4i,  11 октомври 2009 г. в 17:14 ч.
прочити: 203

Сънувам пак с отворени очи -
търся принца с коня бял да ме спаси.

Сънувах, теб -
как милваш моето лице.
Сънувах, теб -
как гледаш в моите очи-
виждаш как те гледам.

Сънувах теб -
обич моя, как целуваш челото ми.
Сънувах теб -
как караш ме да се усмихвам.
Сънувах, теб -
как правиш ме щастлива.
Сънувах, но с изгрева на първите лъчи,
щастието пръсна се като балон.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me