uFeel.me
самота
Автор: estir,  16 октомври 2008 г. в 15:38 ч.
прочити: 281

1.Няма те, а стаята ми мрачна е без тебе

   сама в леглото съм и няма кой душата ми да сгрее.

2.Оглеждам се в своята килия

   и плачейки от болка викам твойто име.

   Сама съм, а тази самота така гори ме.

3.Така е празно моето сърце без тебе

   така болезнени са твоите сълзи за мене.

4.Обичам те, ала дали ще мога пак да ти го кажа

   сама съм и само спомена за теб огрява моята килия...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me