uFeel.me
сълзите
Автор: ve_si_to,  9 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 369
Има спомени в сърцата
оставени в пепелта,
която беше силен огън
и кротка жарава,след това!

Къде ли скитат се мечтите,
които ми отне?
Къде ли лутат се безцелно...
Къде?

В сълзи плуваха очите...
Времето ли ги спаси?
С кое море сега се сливат
невинните сълзи?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me