uFeel.me
пролет
Автор: maska,  4 април 2011 г. в 17:03 ч.
прочити: 140
             Кръжат из прозрачната омара мислите
                и правят безплодни полети;
                мирише на любов тревата,
              че кипи кръвта на тая топла пролет.

             Звън на камбаните раздвижва въздуха
             и се очертава твоя силует;
             лудеят в близката горичка птиците,
                завихрят облаците синкав пирует.

                Пак разцъфтява бадемът на живота
                през вини,заблуди и греха суров;
                завалява дъждът на неизвестното
                и напъпва от силните сокове нова любов...
               


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me