uFeel.me
пресътвори
Автор: Laska,  9 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 500

гледаш тъжно
някъде там
вътре
е тежко
знам
не казвай нищо
замълчи
от думите понякога
боли
вгледай се в очите ми
кафяви
в тях е топло
и трудното ще се стопи
протегни ръка
тъгата
в ласка пресътвори

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me