uFeel.me
преплетени крила
Автор: datska,  14 май 2009 г. в 10:42 ч.
прочити: 545

Ангели преплитат крила
в тази звездна нощ красива
танцува сребърна луна
пътека във водата е извила
и с изгряващата зора
ще се превърна в самодива
превзел си моята душа
танцувам.... останала без сила
търся капчица от любовта
търся твоята закрила
прегърни ме... дай ми топлина
в сърцето мое, място съм ти отредила



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me