uFeel.me
преди да се превърна във сбогуване...
Автор: парнар,  11 юли 2011 г. в 18:12 ч.
прочити: 161
Преди да се превърна
във сбогуване…
И този свят
в пустинята, след Кръста…
да ми напомни
стара сянка.
В кръвта ми есенна поела…

Преди дъхът
у мене
да потърси
сълза от утрото,
след земетръса
на целия живот зачеркнат…

Като в стена,
останала от черква…
гори свещта.
И все те търси.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me