uFeel.me
празен поглед
Автор: mafe,  15 декември 2009 г. в 16:50 ч.
прочити: 515
Празен поглед, дълбоки очи
шумни улици, самотни души
един от болка се влачи
друг огъня в сърцето мъчи да потуши.
Момиче безмълвно стой сама,
и не знае що е радост
къде е нейната вина
в този свят на жестокостта.
И пак онзи поглед в земята вби
и нито дума не изрече
кога ще се срещнат техните съдби
омразна й, любовта остана далече.
Срамен поглед, лъжовна игра
празен поглед сътворен от любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me