uFeel.me
пожелание за лека нощ 9
Автор: bat^goiko,  1 февруари 2009 г. в 22:44 ч.
прочити: 1052

Лека нощ звездичке моя,

лека нощ принцесо,

сънувай ме любима

и знай, че щастливи ли ще сме в съня,

щастливи ще сме и през деня,

щастливи ще сме във вечността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me