uFeel.me
поглед на навън
Автор: kote_tr,  13 август 2011 г. в 02:13 ч.
прочити: 223

                                                                                  Щом погледна навън                                    виждам хиляди нещастни лица и се замислям за всичко това.



Чудя се и се мая каде ще                                          му излезе края на нещастието и             бедите скрити в душите.



                                           Щастливи са малко хора                      като едно на милион,                                                                  но надежди всеки
и има                                                       и щастлив иска да бъде.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me