uFeel.me
по дяволите любовта!!!
Автор: sheherezada,  21 септември 2008 г. в 17:10 ч.
прочити: 750
по дяволите тази любов!
вечно се натиска
да спи на меко в
сърцето ми!
само, че на мен ми
омръзна!
само сладка болка
сипе по миокарда!
само горчиви сълзи
ми оставя!
стяга ме за гърлото
като корсет
и не отпуска.
не ми позволява да
вдишам чувството
от свободата!
по дяволи те
всяка нежност и всички
ласки!
омръзна ми да съм
опитно зайче, което с
влажни очи да чака
поредният, който
се пише за мъж, да ме
нахрани.
истински да ме нахрани.
и да прехапвам устни до кръв
искайки още от горещата
плът.
по дяволите любовта!
нелепа коварница!
как ласкаво се влива по
стените на душата ми
и оставя дири, за да се
върне обратно.
по дяволите тази любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me