uFeel.me
пейзаж
Автор: парнар,  11 февруари 2009 г. в 16:14 ч.
прочити: 143

Ще слязат стъпките ти

от картината.

Сред ореховата черупка на нощта

ще се събличат

дълго… дълго

в тъмното

отминалите есени на чувствата.

Зелените стени ще се събличат

от дневната целувка на дъгата.

Нощта е птица -

времето ще скрие.

Там, нейде… сред поточето

в съня ти.

 

А после ще заглъхват

стъпките.

Избродили у мене самотата.

От тялото на пътя

бавно… бавно

ще се разтварят.

В прах. И вятър…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me