uFeel.me
отвътре
Автор: gishata,  11 април 2012 г. в 15:34 ч.
прочити: 197

гримът ти пада щом се прибереш у дома
изтриваш емоцията си под маската
а отвътре - заковано огледало

косата ти е изтощена от вятъра на вън
измиваш топлите чувства в студена вода
а отвътре - белези от миналото...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me