uFeel.me
остани при мен
Автор: никинцето,  30 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Дъждовни капки падат навсякъде,
търся те но ти не си там.
Затова аз стоя и чакам в мрака,
с(ъс) твоята снимка в ръцете си,
историята на разбитото ми сърце.
Остани до мен,не ме напускай,
защото без теб не мога.
просто остани до мен,
дръж ме близо до себе си,
щото постройх света си около теб,
И не искам да знам какво е без теб.
Така,че просто остани с мен,
просто остани....
Копнея за деня,когато моето докосване,
ще е достатъчно,да прогони болката.
Защото аз те търсих толкова дълго,
и отговора е ясен...
Всичко ще е наред,ако не си позволим
това да си отиде.
Аз претърсих сърцето си,
толкова много пъти...
Да ни няма нас е все едно,
да няма звезди,които нощем да,
осветяват небето.
Снимките ни висят разкачени,
напомнят ни за дните,
когато ми обеща,че
винаги ще ни има и че никога
няма да си тръгнеш.
Затова имам нужда да останеш,а аз все още,
стоя и чакам в мрака...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me