uFeel.me
остани и този ден
Автор: никинцето,  7 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 440

Не знаеш ли че вече стигнахме прекалено далеч
за да си отидеш и да се опиташ да захвърлиш всичко,
стори ми се че те чух да казваш че ме обичаш.
Това че любовта ти ще бъде тук за да остане...
Аз тъкмо започвам да те опознавам,
Всичко което мога да кажа е -
няма ли да останеш само още един ден...

Скъпа,ако трябва да си тръгнеш
не мисли, че ще мога да понеса болката.
Няма ли да останеш още ден?
Не ме оставяй сам самичък така,
не каза ли, че е последна целувка,
няма ли да останеш още един ден...

Докоснах лицето ти докато спеше,
и държах ръката ти,
неразбиращ какво става.
Хубавите времена които
имахме се връщат за да ме навестят.
Мислейки, че е за теб,
всичко, което направих, се оказа грешно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me