uFeel.me
остана ми само
Автор: Avrorra,  2 август 2008 г. в 02:21 ч.
прочити: 254

Очите ти красиви...

Прегръдката нежна, таяща силна любов...

Погледа смутен...

Милите думи и сълзите в очите ти...

Те ми останаха само!

С теб изживях нещо голямо

и силно, безмерно!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me