uFeel.me
още е лято...
Автор: парнар,  8 октомври 2009 г. в 10:01 ч.
прочити: 152
Още е лято. Нищо че няма
топло докосване вятъра.
Като въздишка потича
в лицето ти. И отминава. Нататък…

Идат безсъници (още е лято…)
С кръгла луна над върбата.
Ти си измислена… просто докосване.
В равния гланц на листата.

Вечер. Поредната… Дъх от зефира
в нежното тяло на мрака.
Още е лято… Пее в щуреца
синьото мое очакване…

Още е лято. Още сме двамата.
Пясъчно топли. В дъгата.
Нищо, че нямам твоето докосване.
Нищо, че няма го вятъра…

Вечери… Жълто простират пътеките.
В светли петна отминават.
Влизат у мене. Безмитни, по спомени…
Стрехите на любовта ми.

……

Ти си измислена… просто докосване.
Като въздишка в косата.
Още е лято… с охра във синьото.
Нищо, че нямам вятър…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me