uFeel.me
очакване
Автор: ivomir,  10 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 1190
Чакам те...
Очаквам твоето завръщане.
Газта свисти в запалката,
свещта е на привършване...

От мисли-цял поток
в тази нощ, към себе си жесток,
аз пиша- опушен, изтерзан,
останал в глутница от мисли сам...

Не съм за теб –живот.
Живея сам, озъбен като скот
и само в мислите дори
заплитам се. А в мен гори;

Гори от ревност и от жал,
гори страстта, омазана със кал,
защото чакам точно теб,
но в тази нощ е неговия ред...

Загрубя играта стара...
Допушвам от поредната цигара.
Изливам болка ред по ред,
Но ти не идваш. А чакам теб...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me