uFeel.me
няма_име
Автор: maggi4ka,  20 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 282

Поредната безсънна нощ...

И мислите ми пак при теб ме водят...

Поредната безлунна нощ...

С мрака пак единствено говоря...

Луната пак ме гледа мълчалива

и една сълза отронва тя за мен,

вятърът нашепва ми красиво

приказки за миналия ден.

Звездите ме прегръщат плахо

и няма никой, само аз и те...

В тишината тихомълком плача

като мъничко изгубено дете!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me