uFeel.me
няма_име
Автор: KRISO,  8 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 328
Ти си студена и тъй променена!
Нима любовта изчезна в мига,
в който аз ти разкрих мойта изневяра?!
Тъй възмутена и огорчена си ти от мен!
Съжалявам, прости и недей ме лъжи,
че още ме обичаш ти!
Прости и върви, без да се обръщаш дори
и друг ти намери, които не ще те мами!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me