uFeel.me
няма_име
Автор: ve_si_to,  24 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 316
сърцето ми клето
пак ще гори...
Душата самотна,
пак ще боли...
Отново се влюбвам,
отново сълзи...
отново ще помня
две безразлични очи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me